Lajmet e fundit ne shqiperi 2017

Posted on by

?Miresevini ne IIA Albania

lajmet e fundit ne shqiperi 2017

Telegrafi i'u sjell ne kohe reale, sekond pas sekonde informacione dhe lajme, keshilla dhe analiza nga te gjitha sferat e jetes.

2017   streaming   per

Meet a pioneering woman who commands police officers and enjoys their respect. Colonel Taibe Canolli is the first Kosovo woman to hold the highest rank in the police. Colonel Canolli is also well known for her work as a founding member of the Association of Women in the Kosovo Police. Her work over the last two years has been to promote the empowerment of women working with the Kosovo Police. Her ambition to join the Police began from a very young age. According to Canolli, the political situation in her youth convinced her that her dream could never be fulfilled. Nevertheless, she focused on the field of justice, studying law and graduating in just before the war.

Politika, ekonomia, kultura e sporti vijne me se shpejti te ju nepermjet portalit pceamakupaacademy.com Abonohu per vetem 25 cente ne dite Cilesia e ajrit ne Prishtine.
film ragazze di zucchero

It has a global traffic rank of 3, in the world. It is a domain having. As no active threats were reported recently by users, syri. Protect your small, medium or enterprise business with the latest security solutions from Symantec. The Associated Press delivers in-depth coverage on today's Big Story including top stories, international, politics, lifestyle, business, entertainment, and more.

Me shume. Raporti eshte pjese e nje projekti te mbeshtetur nga National Endowment for Democracy, i cili konsiston ne monitorimin dhe vleresimin e proceseve te konsultimit publik, perfshire edhe nje vleresim te punes se Komisionerit per te Drejten e Informimit, si organ kujdestar i ketij ligji. Duke bere krahasime me konceptimin e ketij procesi ne vende te ndryshme te Evropes, raporti paraqet shifra per te kuptuar se deri ne cilen shkalle pjesemarrja e publikut ne proceset vendimmarrese eshte e mirepranuar nga qeveria. Ne thelb vihet re se konsultimi publik ne dy vitet e fundit nuk paraqet interes per qeverine, por edhe per vete publikun. Nje numer i madh draftesh nuk konsultohen fare, ndersa per nje pjese tjeter konsultimeve jane vetem fasade. Ne nje numer te vogel rastesh konsultimi ka qene i vlefshem per te dy palet, por numri i organizatave qe zakonisht angazhohen eshte i vogel, ndersa publiku i gjere nuk ka treguar interes.Kosova ne top 10-she te shteteve me te forta ne Boterorin ‘Tokio 2019’, fal xhudisteve

.

.

5 thoughts on “Lajmet e fundit ne shqiperi 2017

Leave a Reply